Noul dialog de date Clear Browsing de Chrome este mai complex

Știm cu toții că Google îi place să se învârtă cu aspectul și designul browserului Chrome al companiei. În timp ce compania nu va atinge mult interfața reală, a început să introducă modificări ale designului materialului în browser cu ceva timp în urmă.

Ultima versiune a versiunii Google Chrome a schimbat interfața marcajelor de exemplu la proiectarea materialelor.

Dacă deschideți Sterge istoricul de navigare dialog pe Chrome chiar acum, veți observa că compania a fost modificată recent și de curând.

Puteți deschide meniul în mai multe moduri, una dintre cele mai rapide opțiuni este de a încărca chrome: // settings / clearBrowserData în bara de adrese a browserului web.

Chrome de bază și Advanced date de navigare clare

chrome clear browsing data

Veți observa că Google se separă acum folosind file. Există o filă de bază și avansată care diferă în ceea ce privește elementele pe care le puteți șterge în browser.

Fila de bază implicită vă permite să ștergeți istoricul de navigare, cookie-urile și alte date ale site-ului și imagini și fișiere în cache. Obțineți selectorul de intervale de timp în partea de sus, dar nu există alte opțiuni în afară de cele menționate.

Trebuie să comutați la fila avansată pentru a afișa din nou toate opțiunile. Aici găsiți opțiuni enumerate pentru a șterge istoricul descărcărilor, parolele, datele de completare automată, setările site-ului, datele aplicațiilor găzduite și licențele media.

chrome advanced clear browsing data

Elementele avansate dezvăluie informații suplimentare pe deasupra. Numărul de elemente care vor fi eliminate dacă ștergeți datele sunt listate lângă fiecare element din fila avansată. Numai dimensiunea cache este listată în fila de bază.

Chrome își amintește ultima filă și o va deschide atâta timp cât nu treci la cealaltă filă. Aceasta este o veste bună pentru utilizatorii avansați care doresc mai mult control asupra ștergerii datelor din browserul web.

Cuvinte de închidere

Google nu a dezvăluit de ce a decis să creeze un dialog de bază cu date clare de navigare și să îl adauge în browser. Dialogul avansat este cel pe care utilizatorii Chrome l-au folosit încă de la prima lansare a browserului a fost lansat de Google.

Dacă ar trebui să ghicesc, Google a făcut această modificare pentru a împiedica utilizatorilor să ștergă datele de care au nevoie în mod accidental.

Acum tu : De ce a făcut Google modificarea în opinia dvs.?