Cum dezactivați Anunțurile Partajare Partajate pe Google

Comentariile și comentariile dvs. Google pot fi curând folosite de companii în scop publicitar conform unei Termenii serviciului actualizați compania lansată mai devreme astăzi (pentru un rezumat vorbind non-avocat verificați aici ).

Această caracteristică poate atașa +1-urile, recenziile sau comentariile pe care le-ați lăsat pe proprietățile Google și persoanele pe care le urmați ca avize la reclame.

Dacă ți-a plăcut o cafenea la colț, un film pe care l-ai urmărit în cinematograf sau o jucărie sexuală obraznică pe care ai cumpărat-o pe Amazon, atunci prietenii tăi pot găsi în curând fotografia și numele dvs. atașate la reclame sau înregistrări pe Google pentru produsul respectiv.

Google limitează expunerea anunțurilor la același nivel de vizibilitate pe care l-ați setat inițial. Dacă ați împărtășit un comentariu cu prietenii dvs., numai acei prieteni vor vedea aprobarea în timp ce niciunul dintre prieteni nu o va face.

Aceasta înseamnă că, dacă faceți o declarație publică, aceasta poate fi folosită și în mod public.

Dacă credeți acum povești sponsorizate pe Facebook, nu sunteți departe. Site-ul de rețea socială a lansat o caracteristică similară cu ceva timp în urmă, unde informațiile dvs. pot fi utilizate pe site pentru promovarea conținutului.

Dezactivați accesările partajate pe Google

google shared endorsement ads

Diferența de bază dintre implementarea Google și Facebook este aceea că Google a creat un renunțare pentru utilizatorii săi. Aceasta înseamnă că aveți două opțiuni pentru a evita utilizarea în reclame pe Google:

  1. Evitați partajarea, plăcerea sau comentarea pe site-urile Google.
  2. Renunțarea la aprobările partajate

Prima opțiune nu poate fi atât de practicabilă, în timp ce cea de-a doua are grijă complet de caracteristică.

Permiteți-mi să vă arăt cum puteți renunța la aprobările partajate:

  1. Vizita Avize partajate Google site-ul web.
  2. Rețineți că vi se va solicita parola chiar dacă sunteți conectat în prezent la contul dvs. Google. Aceasta este o precauție de securitate și proiectată în acest fel de Google.
  3. Pagina explică care este caracteristica, oferă exemple despre cum poate arăta reclama și vă oferă un formular de renunțare în partea de jos.
  4. Asigurați-vă că nu este bifată caseta de selectare „În funcție de activitatea mea, Google poate afișa numele și fotografia mea de profil în aprobările partajate care apar în anunțuri”. Dacă este bifată, îndepărtați marcajul de pe ea și faceți clic pe Salvare după aceea.
no shared endorsements google
Formular de renunțare la avize comune

Notă : Utilizatorii sub 18 ani nu sunt afectați de Acordurile partajate. Cu toate că le pot vedea pe proprietățile Google, fotografia de profil și numele lor nu vor fi utilizate în anunțuri.

Utilizatorii care au renunțat anterior la +1 să fie afișați în anunțuri, pot observa că preferința Partenerizării partajate este dezactivată în mod implicit pentru ei.

Actualizați : După cum a subliniat John în comentarii, este posibil să doriți și să verificați setările de Partajare partajată pe Google Plus. Aici trebuie să deschideți pagina Setări Google Plus și să localizați setarea de avize partajate în partea de sus. Asigurați-vă că este oprit. Dacă este setat pe, faceți clic pe editați pentru a schimba asta. Vi se va lua pagina principală legată mai sus unde puteți dezactiva funcția.

shared endorsements google plus